Stämningsfull tavelvägg i musikrummet

Tavelväggar kan vara mycket snygga! Det bästa med en tavelvägg är att du kan kombinera färger och stämningar precis som du vill utan att det behöver kosta en hel renovering av rummet. Exempelvis i musikrummet är det perfekt med en tavelvägg. Här kan du halvligga i en skön fåtölj och lyssna på musik medan du njuter av stämningen i rummet.

Snyggaste tavelväggen

En av de allra främsta butikerna för tavlor och affischer är Gallerix, och de har också fantastiska tavelväggar där man kan kombinera färg och form i sin tavelvägg som man själv vill. Det finns närapå inget roligare än att titta på tavlor hos Gallerix – eftersom det finns så mycket att välja mellan, oavsett om du besöker butikerna fysiskt eller om du tittar på tavlor online.

På sajten finns en inspirationssida där du kan titta på olika tavelväggar som är designade av Gallerix egna designers – och du kan också köpa en komplett designad vägg i önskad färgsättning. Du kan välja bort eller byta ut tavlor och posters och anpassa efter din smak. Om du ska ha tavelväggen i ditt musikrum kanske du vill ha lite mildare, lugnare färgsättning om du brukar lyssna på klassisk musik – och kanske svarta och mörka kontraster om du vill skapa ett rockigare lyssningsrum.

Bygg din egen tavelvägg i musikrummet

Du kan bygga rummets hela stämning med hjälp av en tavelvägg. Det fina med Gallerix, och en tjänst som är absolut lysande, är tavelväggsmallen där du helt och hållet kan skapa din egen vägg. Välj rätt mall för storleken på din vägg och börja sedan att placera konstverken på den. Om du matchar med möblerna i rummet blir det fulländat. För musikrummet kan abstrakta, mer emotionella motiv vara intressanta och om du gillar kontraster kan du exempelvis skapa en tavelvägg helt i svartvitt.

Nya motiv varje vecka

Det är spännande att titta in på Gallerix sajt varje vecka eftersom det kommer nya kollektioner hela tiden. Speciellt de motiv av välkända fotografer som sedan designas in i vackra kombinationer av Gallerix egna inredare och designers. Man kan anmäla sig till nyhetsbrevet för att hålla sig uppdaterad, mest av allt är det fenomenalt enkelt att skapa snygga väggar utan att behöva betala för att renovera.