Gör som artisterna – odla vackra blommor!

Flera svenska artister har också låtit sig inspireras av naturens underverk, och deras kärlek till blommor är tydlig i både musik och konst. De köper fröer eller plantor på nätet och skapar själva sina egna rabatter. Florea.com är din destination för att föra naturens skönhet hem till din trädgård. Med ett brett utbud av fröer och växter är det enkelt att skapa en vacker rabatt hemma – precis som kändisarna gör. Kanske kan du till och med komma artisterna nära på några musikfestivaler och fråga dem själv hur de gör!

Marika Willstedt – Blomsterkonst

Marika Willstedt är inte bara en musiker utan också en blomsterkonstnär. Hon skapar vackra blomsterarrangemang och använder blommor som inspiration i sin musik. Du kan följa hennes exempel genom att odla egna blommor med fröer från flo-rea.com och skapa din egen blomsterkonst.

Susie Päivärinta – alltid blommor till högtider

Susie Päivärinta är en av de svenska artisterna som älskar blommor. Hennes passion för blommor är en del av hennes konstnärliga uttryck och inspiration. Hon har själv sagt att hon älskar att skapa sina egna blomsterarrangemang och snygga tavelväggar fulla med blomfoton när det är högtider av någon sort.

Odla själv

I dagens samhälle ser vi en ökande trend där allt fler människor omfamnar odling och kärleken till blommor. Det är en passion som inte bara handlar om att skapa vackra rabatter och trädgårdar, utan också om att odla sina egna grönsaker. Denna dubbla nytta har blivit allt mer populär och inspirerar människor att utforska naturens underverk på ett mer praktiskt sätt. Du kan hitta en massa fröer på flo-rea.com och skapa din egen drömträdgård.