Lyssna på poddar för omväxling från musiken

Tillhör du dem som alltid lyssnar på musik till exempel när du sitter på bussen eller när du är ute och går? Om du behöver lite omväxling från din favoritmusik kan du med fördel slänga på en podd i lurarna då och då. En podd är i stort sett ett radioprogram som släpps en gång i veckan och du kan välja helt själv när du vill lyssna. Det normala är att två eller fler personer sitter och pratar om vissa ämnen som de är inriktade på. Du kan alltså välja något som du är väldigt intresserad av.

Lyssna på poddar om mammalivet

Våra barn är det finaste vi har men många gånger driver de oss till vansinne. Vardagslivet består av många dråpliga situationer som vi inte alltid vet hur vi ska hantera. Den roliga podden Mammasanningar med Vivi Wallin och Carin Da Silva pratar om just detta. De kallar de själva för den osminkade sanningen om föräldraskap. Du som är mamma kan alltså räkna med hög igenkänning och många skratt. Perfekt om du vill fly vardagen i alla fall en timme i veckan och få lite omväxling från din vanliga musik.

Lyssna på poddar om sport eller från kändisar

Två andra kategorier som är stora inom poddvärlden är poddar som görs av kändisar eller sådana som fokuserar på sport. En av de största poddarna i Sverige innehas av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam där de sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är en lättsam podd som de flesta kommer tycka om. När det kommer till sport är de flesta inriktade på fotboll och du kan få veta allt om Allsvenskan eller utländsk fotboll. Poddar blandar aktuella händelser med personliga åsikter och det är det som gör dem så intressanta. Kanske blir du så fäst vid poddar att du funderar på att starta din egen tillsammans med en vän? För vem som helst kan enkelt starta en podd om man skulle vilja.